logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Aavik & Brahmsi Kolmas - 31. hooaja avakontsert. Pärnu Linnaorkester

Пт 18.10.2024 19:00
Pärnu Kontserdimaja

Pärnu Linnaorkester on üle kolme aastakümne rikastanud Pärnu kultuurimaastikku kui ainus professionaalne sümfooniaorkester Lääne-Eesti piirkonnas. See kogukonda ühendav muusikaline kollektiiv on loonud mitmekülgset kultuuriruumi ning pakub unikaalseid elamusi nii Pärnu kui kogu Eesti publikule. Orkester ühendab Pärnu andekaid muusikuid, moodustades dünaamilise kogukonna, mis on tuntud oma mobiilsuse ja žanrilise mitmekülgsuse poolest. 
Pärnu Linnaorkester on pühendunud eesti muusika esiletõstmisele, olles igal aastal uute teoste esmaettekandja ja salvestaja. 
Pikaajaline koostöö nii erinevate kontserdiorganisatsioonide kui ka rahvusvaheliselt tunnustatud tippmuusikutega on teinud neist Eesti muusikamaastikul silmapaistva kollektiivi.   
 
Alates 2024/25 hooajast on Pärnu Linnaorkestri peadirigent Eesti noorema generatsiooni esindajate hulka kuuluv ja 2022. aastal Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali aastapreemia pälvinud dirigent Henri Christofer Aavik. 
Ta on äratanud tähelepanu V Jevgeni Svetlanovi nimelise rahvusvahelise dirigeerimiskonkursi ja VIII rahvusvahelise Jorma Panula nimelise konkursi laureaadina ning seisnud dirigendina arvukate tunnustatud kollektiivide ees, sh Zürichi Tonhalle Orkester, Monte-Carlo Filharmoonia Orkester, 18. Sajandi Orkester (Amsterdam), Sinfonia Rotterdam, Weimari Riigikapell, Jena Filharmoonia Orkester ja Orchestra Senzaspine (Bologna). 
 

www.parnuorkester.ee
www.facebook.com/ParnuLinnaorkester
www.instagram.com/parnucityorchestra


KONTAKT:
Nikolai 3, Pärnu 80010 EESTI
info@parnuorkester.ee


 

 

Сайт мероприятия: http://www.parnuorkester.ee

Показать большеПоказать меньше
Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Aavik & Brahmsi Kolmas - 31. hooaja avakontsert. Pärnu Linnaorkester Пт 18.10.2024 19:00 Pärnu Kontserdimaja 13.50 - 51.50
Мероприятие Aavik & Brahmsi Kolmas - 31. hooaja avakontsert. Pärnu Linnaorkester
Дата / Время Пт 18.10.2024 19:00
Место проведения Pärnu Kontserdimaja
Цена 13.50 - 51.50
Информация о ценах
Täispilet 25 €
Pensionär 15 €
Õpilane / üliõpilane 12 €
Grupipilet al 10 inimest 15 € / pilet - vajalik on sisestada sooduskoodi lahtrisse kood GRUPP
Lisasoodustused grupisoodustuse puhul ei kehti.

Kõikidele Pärnu Linnaorkestri kontsertidele on võimalus soetada toetajapilet hinnaga 50 €, mis sisaldab lavatagust tuuri, tasuta kavaraamatut ning kontserdi vaheajal kohvi või teed.  

*Lavatagune tuur eelregistreerimisega info@parnuorkester.ee või 5252705 vähemalt 1 päev enne kontserti. Kavaraamat ja kuuma joogi voucher väljastatakse 30 minutit enne kontserti kutsete lauast. 

Kontserdi kestus ca 90 minutit, vaheajaga
Место проведения
Организатор
Pärnu Linnaorkester
Nikolai 3 Pärnu 80010 Pärnumaa
kristi.raidla@parnuorkester.ee
Рег. №: 75000489
Мероприятие Aavik & Brahmsi Kolmas - 31. hooaja avakontsert. Pärnu Linnaorkester
Дата / Время Пт 18.10.2024 19:00
Место проведения Pärnu Kontserdimaja
Цена 13.50 - 51.50
Другие даты Тот же организатор То же место проведения
Купить билет Pärnu Linnaorkester 31. HOOAJA PASS Pärnu Linnaorkester 31. HOOAJA PASS - Pärnu Kontserdimaja
Купить билет Kristjan Randalu & Pärnu Linnaorkester. Jazzliit 20 Kristjan Randalu & Pärnu Linnaorkester. Jazzliit 20 Pärnu Kontserdimaja
Купить билет Advendikontsert - Maria Listra, Raiko Raalik & Mozart. Pärnu Linnaorkester Advendikontsert - Maria Listra, Raiko Raalik & Mozart. Pärnu Linnaorkester Pärnu Kontserdimaja
Купить билет ''LAULU PIDU'' - Piret Rips-Laul 60. Pärnu Linnaorkester ''LAULU PIDU'' - Piret Rips-Laul 60. Pärnu Linnaorkester Pärnu Kontserdimaja
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить