logo
Valitse aikaväli
Etsi kartalta
Menu

Lühietendused Narvas I / Короткие встречи в Нарве I / Rugodiv Narva / Vene Teater

Su 20.10.2024 18:00
Kultuurimaja Rugodiv, Narva, Kammersaal

Programmi „Narva – Sügispealinn” raames ootab Ida-Virumaa elanikke ja külalisi uus projekt "Lühietendused Narvas"

 See ei ole kunstilises mõttes lavastus, vaid võimalus suhelda vabas keskkonnas nendega, kes on tuttavad oma rollidest teatris, kinos ja teleseriaalides, festivalidel ja kontsertidel.

Vaatajaid ootab elav diskussioon Vene Teatri praeguse repertuaari üle, vaba vestlus teemal põlvkondade järjepidevus kunstis, teatri roll ühiskonnas ja Eesti näitlejaelu edufaktor. Kohtumine toimub ilma „neljanda seinata”, mis tähendab, et publik saab näitlejatele julgelt küsimusi esitada.

Lõpetuseks toimub näitlejate vahel loovfantaasia mikrovõistlus tulevaste rollide teemal - keda veel tahaksid kogenud professionaalid kehastada? Võib-olla on tudengipõlvest jäänud veel täitumata unistusi? Või äkki on keegi neist juba valmis lugema monoloogi oma unistuste rollist?

Esimesel kohtumisel 20.oktoobril osalevad Alina Karmazina, Aleksandr Kutšmezov, Jekaterina Kordas, Dmitri Kordas ja Anna Sergejeva.

Tuntud näitlejad, kelle hulgas on ka Ida-Virumaalt pärit inimesi, räägivad oma loometee algusest, elukutse valikust ja teatrikõrgkoolis õppimisest - sellest, kuidas kõik alguse sai… Esimesel kohtumisel on Moskva, Peterburi, Kiievi ja Tallinna teatrikoolide lõpetajad, kes arutlevad eri riikides õppimise erinevuse üle ja jagavad mälestusi „teatrikooli sisseastumisest” - loevad näiteks neid tekste, mida nad lugesid aastaid tagasi vastuvõtukomisjoni ees.

Kohtumiseni Narvas! :) 

Tapahtuman verkkosivu: http://www.veneteater.ee

Laajenna näköVähennä näkö
Tapahtuma Päivä / Aika Tapahtumapaikka Hinta  
Lühietendused Narvas I / Короткие встречи в Нарве I / Rugodiv Narva / Vene Teater Su 20.10.2024 18:00 Kultuurimaja Rugodiv, Narva, Kammersaal 16.60
Tapahtuma Lühietendused Narvas I / Короткие встречи в Нарве I / Rugodiv Narva / Vene Teater
Päivä / Aika Su 20.10.2024 18:00
Tapahtumapaikka Kultuurimaja Rugodiv, Narva, Kammersaal
Hinta 16.60
Hintatiedot
Väike saal
Soovitatav vanusele 14+
Etenduse kestus 1 tund 20 min.
 
PILETIHIND 15 €
Tapahtumapaikka
Tapahtuman järjestäjä
Vene Teater SA
Vabaduse väljak 5 Harjumaa
+3726114962
kassa@veneteater.ee
Reg No: 90008666
Tapahtuma Lühietendused Narvas I / Короткие встречи в Нарве I / Rugodiv Narva / Vene Teater
Päivä / Aika Su 20.10.2024 18:00
Tapahtumapaikka Kultuurimaja Rugodiv, Narva, Kammersaal
Hinta 16.60
Muut päivät Samalta järjestäjältä Samassa paikassa
Osta lippu Lühietendused Narvas II / Короткие встречи в Нарве II / Rugodiv Narva / Vene Teater Lühietendused Narvas II / Короткие встречи в Нарве II / Rugodiv Narva / Vene Teater Kultuurimaja Rugodiv, Narva, Kammersaal
Osta lippu Lühietendused Narvas III / Короткие встречи в Нарве III / Rugodiv Narva / Vene Teater Lühietendused Narvas III / Короткие встречи в Нарве III / Rugodiv Narva / Vene Teater Kultuurimaja Rugodiv, Narva, Kammersaal
Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen