logo
Valitse aikaväli
Etsi kartalta
Menu

Gongiöö ''Armastuse teenistuses''

La 28.9.2024 20:00 - Su 29.9.2024 10:30
Kuusiku mõis

Gongiöö “Armastuse teenistuses”

Andres Põhjala, Everiin Silas ja Vilmar Schiff

Toimumisaeg: laupäev, 28. september kell 20:00 - pühapäev, 29. september kell 10:30

Toimumiskoht: Kuusiku mõis, Mõisa tee 5, 79516 Kuusiku, Rapla maakond

Kas otsid inspiratsiooniõhtut eluviisist, mis toob elusust, rahulolu ja täidab elu mõttega?
Eluviisist, mis aitaks avastada iseennast ja luua sügavama ühenduse teiste ja maailmaga?

Gongiööl “Armastuse teenistuses” avame oma südame teadlikule teenistusele.

Teadlik teenistus on eluviis, kus eesmärk pole ainult isiklikud saavutused või rahuldused, vaid pigem teiste abistamine ja maailmale positiivse panuse andmine.

Läbi teenimise ja teenistuses olemise saab meie kõrgem olemus avarduda. Avaneda seisund, kus mina-kesksus hakkab lahustuma. Seisund, kus isiklik kannatus ei eksisteeri enam.

Teenistus võib väljenduda mitmel kujul: teiste inimeste toetamine, oma oskuste ja ande kasutamine ühiskonna heaks või lihtsalt hoolimine ja kaastunde jagamine.

Teenistus pole kohustus, ohverdus või endale lisa kannatuse loomine, vaid andmine sealt, kust meil on anda. Selleks on aga vaja pakkuda kõigepealt iseendale hoidmist, hoolitsust, armastust. Siis on teenistus puhas, tõeline.

Gongiööl keskendume kõigepealt iseendaga ühendumisele ja endale armastuse andmisele. Tuleme mõttemeelest pea, südame, juure tasandile. Lõpetame võitlemise ja hinnangute andmise. Alistume kõigele sellele, mis on. Alistumine ja leppimine ei tähenda kõige heakskiitmist, vaid tajumist ja nägemist, et ‘nii on’. ‘See on ka osa sellest maailmast.’

Saadame oma tänusõnad loodusele ja universumile. Tänusõnad kõigele sellele, mis meil on - nii saab seda meile ka juurde tulla.

Oled väga oodatud kogu perega!

Gongiöö toimub ehedas ja müstilises Saage Rüütlimõisas, mille esimesed teated pärinevad aastast 1467. Enne öist helirännakut on soovijad kella 17-st oodatud ühinema õdusale koosviibimisele, kus on võimalus puhastada keha ja hinge saunas.

Piletid:

  • Varajane ostja (kuni 14.09): 55€
  • Sõbrapilet (kahele osalejale): 100€
  • Tavapilet (al. 15.09): 65€
  • Lapsed* kuni 14 a. (k.a.) TASUTA

Küsimuste korral kirjuta Everiinile: events@healing.ee

NB!
Võta kaasa oma madrats või matt (võib olla täispuhutav või mõni muu).
Võta lisaks tekk või pleed ning padi. Tee endale ja kaaslasele või kogu perele just selline pesa, mis meeldib.
Kui oled tulemas koos lapsega, siis vali kindlasti ostukorvis ka TASUTA lapsepilet, et teaksime madratsitega arvestada. Tasuta lapsepileti välja võtmiseks kasuta koodi "LAPS". 

Meie gongiöödel on alati olnud ka lapsi ja neil on gongisageduses väga mõnus, rahulik ja loomulik olla - isegi valjemate helide puhul, sest lapsed elavadki sellistes kõrgetes sagedustes. Eelkooliealistel ja noorematel lastel domineerivad Theta-sagedused (4-8 Hz). Need on seotud kujutlusvõime, unistamise ja loovusega. Lapsed, eriti kuni 7-aastased, on sageli selles ajulaine seisundis, mis võimaldab neil õppida ja omandada uusi oskusi mängu ja kujutlusvõime kaudu. Kooliealistel lastel esineb rohkem Alpha-sagedust (8–12 Hz). Need lained on seotud rahuliku ja lõõgastunud seisundiga, kuid siiski ärksana, ning on olulised keskendumise ja õppimise ajal.

AJAKAVA
Laupäev 28.09.2024
17.00-21.00 Kogunemine. Võta aega, et leida endale saalis sobiv koht, juua teed ja ümbrusega kohaneda. Soovijad saavad saunas keha ja hinge puhastada.
21.00 Gongiöö ja gongide tutvustus. Everiin viib läbi tantsukava, mis aitab luua armastava ühenduse oma kehaga, kohale tulla ning valmistada keha ette vibratsioonideks. Vilmar jagab sügavaid tõdesid armastusest.
23-05.00 Andrese ja Vilmari gongihelide rännak armastusega ühendumiseks ja teenimisele avanemine. Keskööst läheb gongimäng rahulikumaks ja ühtlasemaks, mis toetab ka sügavat und.

Pühapäev 29.09.2024
5.00-8.00 Vaikuse aeg.
8.00-8.30 Äratus.
8.30-9.30 Soovijad saavad kaasa teha hommikujoogat, et ka kehad öisest unest äratada ja värskendada. Kerge hommikusöök.
9.30 Jagamine ja kodutee

MIKS GONG JA HELITERVENDUS?
Gong on iidne ja aukartust äratav metallist löökpill, millel on võimas ja kõikehõlmav kõla. See püha pill, mida peetakse üheks vanimaks muusikainstrumendiks maailmas, on tuntud oma müstilise heli ja rikkalike ülemhelide poolest. Need helid soodustavad sügavat lõõgastumist ja aitavad saavutada rahulikku meeleseisundit.

Gongi helid mõjutavad aju, viies selle teeta- ja alfa-lainete seisundisse, mis omakorda toetab loovuse kasvu ja tugevdab immuunsüsteemi. Meie mõtted, tunded, emotsioonid, sõnad ja teod on samuti vibratsioonid, mida me endast välja kiirgame. Gongihelide abil on võimalik neid vibratsioone korrastada, muuta ja tasakaalustada.

Inimesed, kes on osalenud gongimeditatsioonidel ja -tseremooniatel, jagavad tihti tagasisidet, et nad tunnevad end pärast seanssi puhanuna, värskena ja täis inspiratsiooni. Nad leiavad uusi lahendusi probleemidele, vastuseid küsimustele ning kogevad sisemist rahu, rõõmu, õndsust ja loovusepuhanguid.

Gongiööl kasutame helitervendust kui tööriista transformatsiooniks. See pole lihtsalt lõdvestumise viis, vaid midagi palju enamat. Sihitud sagedused ja kavatsuslik heli suunamine aitavad puhastada energeetilisi blokeeringuid, edendada emotsionaalset vabanemist ja viia sind seisundisse, kus on võimalik kogeda sügavaid sisemisi muutusi.

RUUMI HOIAVAD JA LOOVAD:
Andres Põhjala, Kaassõltuvusnõustaja, heli- ja hüpnoterapeut
Gong loob mulle kohalolu. Olles elu aeg ärevusega maadelnud, kogesin, kuivõrd lihtne on nii gongirännakul osaledes kui ka ise gonge mängides tulla täielikku kohalolusse. Minu jaoks see ongi tervenemise võti. Lihtsalt viska pikali ja lase asjadel juhtuda. Selles tõstetud lõõgastunud meeleseisundis käivitub keha isetervenemise võime. Keha energiavarud taastuvad. Taastame ühenduse lapseliku rõõmuga. Näeme uusi võimalusi. Oleme võimelised oma elu kõrvalt nägema. Meile tekivad jälle valikud.

Igapäevaselt töötan terapeudi ja nõustajana erapraksises Andres Põhjala Teraapia. Selle elukutseni jõudsin puhtalt läbi isikliku vajaduse vaimselt ja füüsiliselt terveneda.

Minu südameasjaks on saanud enda ja teiste pärisolemuse avamine ja selle tundmaõppimine, et saaksime rakendada oma tõelist potentsiaali ja elada nauditavat mitmekülgset elu.

Meie pärisolemus peidab ennast aga tihti väärkohtlemiste ja traumade kihi all. Ego kaitsemehhanismid, mis loodi pärisolemuse kaitseks tuleb tasapisi avada.

Väärkohtlemised on loonud HIRMU, HÄBI ja SÜÜTUNDE emotsionaalse Bermuda kolmnurga, kuhu me ennast ära kaotame ja igasugune suunataju kaob. Seetõttu pööran oma töös suurt tähelepanu just emotsioonidele, tunnetele ja eneseteadlikkusele. Annan Sulle kala asemel õnge ja sellega vastutuse iseenda heaolu eest.

Mõistes, et meil on igas eluolukorras erinevaid valikuid, saame hoida oma elu ja heaolu kurssi, ning seega olla ise oma elu kaptenid.

Olen spetsialiseerunud tööle kaassõltuvust- ja sõltuvust kannatavate inimestega, kuna mul on nende komplekssete psühholoogiliste seisunditega enda isiklik kogemus. Ja ka nende seisunditega toime tulemisel. Kuid võtan vastu ka teistsuguste probleemolukordadega inimesi, juhatades neid läbi psühholoogiliste keerdkäikude eneseteadlikkuse ja tervenemise suunas.

Koduleht: https://andrespohjala.com
Facebook: https://www.facebook.com/andrespohjalateraapia
Instagram: https://www.instagram.com/pohjalateraapia
Kirjuta: info@andrespohjala.com
Helista: +372 51 983 912

Vilmar Schiff, gongimeister
Oleme inimestena sajandeid otsinud. Otsime õnne valemit ja iidseid saladusi üleloomilike võimete saamiseks.

Paradoksaalne on see, et kui otsimine lõpetada ja lõdvestuda, siis elu müstiliseks muutubki.
Gongid kõige paremad lõdvestuse õpetajad.

Üks kogemus mida gongimediteerijad tihti jagavad: “Nägin ennast tormisel merel. Huvitav tunne oli see, et mida tugevamaks läks torm, seda sügavam oli rahu minu sees.”
Sealt saabki alguse õnnelik elu.

Ühendus gongidega võimaldab luua ruumi, kus avanevad tajud, mis avad hoopis rikkalikuma maailma. Ka Kirna mõisa energiasammaste tajumine gongide vibratsioonis saavad hoopis teise mõõtme.

Koduleht: https://vilmarschiff.wixsite.com/home
Helista: +372 53340049

Everiin Silas, kehapraktik
Olen holistiline keha- ja energeetiline terapeut, mediteerija, veebiarendaja, turundaja, kvantväljal eksperimenteerija. Töötan oma teraapiasalongis ‘Holistic Healing’ eesmärgiga aidata inimestel saada oma elu loojaks ning areneda selle juures ka ise.

Terve oma elu olen olnud ülitundlik, kuid avastasin, et saan meditatsiooni abiga ise oma elukogemusi luua ning oma empaatiat tugevusena kasutada.

Inimese bioloogilise keha mõistmiseks käisin Eesti Massaaži- ja Teraapia koolis. Kvantmaailmaga tutvusin Holistika Instituudis. Energiaid õppisin tunnetama ja liigutama läbi Reiki õppe. Minu peamine mentor – eriti biosensoorika alal – on olnud taanlasest tervendaja Peter Munk-Petersen. Mu juhendatud meditatsioonid ja koherentsteraapia põhinevad Dr. Joe Dispenza uurimustel. Kehapraktika Dr. Siegmar Gerkeni õpetustel.

Koduleht: https://healing.ee/
Instagram: https://www.instagram.com/healing.ee/
Facebook: https://www.facebook.com/holistic.healing.estonia
Kirjuta: events@healing.ee
Helista: +372 53535572

 

Laajenna näköVähennä näkö
Tapahtuma Päivä / Aika Tapahtumapaikka  
Gongiöö ''Armastuse teenistuses'' La 28.9.2024 20:00 Kuusiku mõis
Tapahtuma Gongiöö ''Armastuse teenistuses''
Päivä / Aika La 28.9.2024 20:00
Tapahtumapaikka Kuusiku mõis
Hintatiedot

Piletid:

  • Varajane ostja (kuni 14.09): 55 €
  • Sõbrapilet (kahele osalejale): 100 €
  • Tavapilet (al. 15.09): 65 €
  • Lapsed* kuni 14 a. (k.a.) TASUTA
NB! Võta kaasa oma madrats või matt (võib olla täispuhutav või mõni muu).
Võta lisaks tekk või pleed ning padi. Tee endale ja kaaslasele või kogu perele just selline pesa, mis meeldib.
Kui oled tulemas koos lapsega, siis vali kindlasti ostukorvis ka TASUTA lapsepilet, et teaksime madratsitega arvestada. Tasuta lapsepileti välja võtmiseks kasuta koodi "LAPS". 
Tapahtumapaikka
Kuusiku mõis
Mõisa tee 5, Kuusiku Rapla vald Viro
Tapahtuman järjestäjä
AP PISCIS OÜ
Meeksi, Pikkjärve küla Meeksi, Pikkjärve küla 68110 Valgamaa
51 983 912
info@andrespohjala.com
Reg No: 16046412
Tapahtuma Gongiöö ''Armastuse teenistuses''
Päivä / Aika La 28.9.2024 20:00
Tapahtumapaikka Kuusiku mõis
Samalta järjestäjältä
Osta lippu Emotsionaalne Bermuda kolmnurk - Andres Põhjala ja Gerly Siimensoniga Emotsionaalne Bermuda kolmnurk - Andres Põhjala ja Gerly Siimensoniga Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
Osta lippu Kogu programm (7 kohtumist) - Andres Põhjala ja Gerly Siimensoniga Kogu programm (7 kohtumist) - Andres Põhjala ja Gerly Siimensoniga - Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
Osta lippu Pööripäeva Gongiöö ''Elemendid minus eneses'' Pööripäeva Gongiöö ''Elemendid minus eneses'' Laitse Graniitvilla
Osta lippu Uskumuste Jõud - Andres Põhjala ja Gerly Siimensoniga Uskumuste Jõud - Andres Põhjala ja Gerly Siimensoniga Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
Tuloksia ei löytynyt!
Loading...
Lataa uudelleen