logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

VENE KEELES / Jääetendus ''Pöial-Liisi'' / Ледовое шоу ''Дюймовочка''

L 21.12.2024 13:00
Tondiraba jäähall, Tallinn
22.70 - 47.70
Sel talvel rõõmustab vaatajaid särav ja kaasahaarav jääetendus „Pöial-Liisi“
 
Detsembris ootab vaatajaid uus maailmatasemel jääshow „Pöial-Liisi” uute ja värvikate kostüümide ning originaalmuusikaga, kõlavad Pöial-Liisi ja teiste muinasjututegelaste hääled ning kasutatakse eriefekte.
 
Etendus põhineb silmapaistva Taani kirjaniku Hans Christian Anderseni muinasjutul „Pöial-Liisi”. Tegijate sõnul ühendab see klassikalise muinasjutu võlu kunsti ja iluuisutamisega, luues lavastuse, mis köidab nii lapsi kui ka täiskasvanuid.
 
Show produtsendid: „See on eriprojekt, mis on mõeldud kõigile, kes soovivad kogeda klassikalise muinasjutu maagiat täiesti uuel viisil. Meie meeskond on loonud kõrgetasemelise lavastuse, milles osalevad nii kohalikud kui ka rahvusvahelised iluuisutamise professionaalid. Jääshow „Pöial-Liisi” on lugu vaprusest, armastusest ja seiklustest – emotsioonidest, mida tunneb iga vaataja. Mitte asjata pole selle muinasjutu saatel üles kasvanud enam kui üks põlvkond üle kogu maailma.“
 
Show tõotab tulla visuaalselt muljetavaldav, suurepärase muusika, värvikate kostüümide, valgustuse ja eriefektidega. Vaatajaid ootavad haaravad akrobaatikaelemendid, mis saadavad Pöial-Liisi teekonda tüdruku väikesest haprast maailmast võiduni eluraskuste üle. Jääshow ei paku ainult silmapaistvat kunstilist esitust, vaid ka südamlikku sõnumit sõprusest, kaastundest ja sisemisest jõust, kõnetades nii nooremat kui ka vanemat publikut.
 
Showl etendavad Pöial-Liisi seiklusi jääl professionaalsed, suurepärased ja andekad iluuisutajad – maailma- ja Euroopa meistrivõistluste laureaadid, aga ka taliolümpiamängudel osalenud:
 
Diana Nikitina – mitmekordne rahvusvaheliste võistluste võitja, Läti meister iluuisutamise üksiksõidus, maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel ning 2018. aastal Lõuna-Koreas peetud taliolümpiamängudel osalenu.
 
Aleksandr Jakušin – rahvusvahelise klassi meistersportlane ja rahvusvaheliste võistluste laureaat, maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel ning maailmakuulsates jääshowdes „Disney on Ice” ja „Kings on Ice” osalenu.
Kristīne ja Eva Gaile – Läti meistrivõistluste laureaadid, juunioride seas Grand Prix’ võistlusel, samuti võistkondlikult sünkrooniluuisutamise maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel osalenud.
Olga Jakušina – rahvusvahelise klassi meistersportlane, mitmekordne Läti meister jäätantsus, rahvusvaheliste võistluste laureaat, maailma- ja Euroopa meistrivõistluste osalenu.
 
Kohe pärast aastavahetust läheb show „Pöial-Liisi” ringreisile Itaaliasse ja Šveitsi.
 
Piletid „Pöial-Liisi“ jääetendusele on müügil kõigis suuremates Piletilevi müügipunktides, samuti internetis aadressil www.piletilevi.ee. Vaatajatel palutakse osta piletid aegsasti, sest etendus tõotab olla selle talve üks oodatumaid sündmusi.
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
VENE KEELES / Jääetendus ''Pöial-Liisi'' / Ледовое шоу ''Дюймовочка'' L 21.12.2024 13:00 Tondiraba jäähall, Tallinn 22.70 - 47.70
Üritus VENE KEELES / Jääetendus ''Pöial-Liisi'' / Ледовое шоу ''Дюймовочка''
Kuupäev / Kell L 21.12.2024 13:00
Toimumiskoht Tondiraba jäähall, Tallinn
Hind 22.70 - 47.70
Hinnainfo
Kõikide Tondiraba jäähallis toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1.10€/ pilet.
 
Lisainfo:
-Kell 13:00 etendus on vene keeles ja kell 17:00 etendus on eesti keeles
-Lastele vanuses kuni 3 eluaastat (k.a) on sissepääs tasuta, kui istuvad saatja süles
-Uksed avatakse tund enne algust
-Filmimine/pildistamine on keelatud
-Ratastoolipileteid on võimalik broneerida läbi Piletilevi kontori aadressil info@piletilevi.ee. Ratastoolipiletiga sissepääs peaustest.

NB! I korrusel sektorite A1- A4, B1, B2 osaliselt, C3 osaliselt, C4 ja D1-D4, 1. rea ees on piire, mis on paigaldatud ohutuse tagamiseks.
I korruse sektorite  B2-B4 ja C1-C3 7. rea ees on piire, mis on paigaldatud ohutuse tagamiseks.
II korruse, kõigi 1. rea kohtade ning II korruse vahekäikude kohal asuvate istekohtade ees on piire, mis paigaldatud ohutuse tagamiseks.
Toimumiskoht
Tondiraba jäähall, Tallinn
Varraku 14 Tallinn Eesti
Ürituse korraldaja
STAGE 99 SIA
Jāņa Čakstes prospekts 2 Ogre Ogre
belienebesa@gmail.com
reg.nr: 65715467
Üritus VENE KEELES / Jääetendus ''Pöial-Liisi'' / Ледовое шоу ''Дюймовочка''
Kuupäev / Kell L 21.12.2024 13:00
Toimumiskoht Tondiraba jäähall, Tallinn
Hind 22.70 - 47.70
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti