logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Christmas with the King of Rock'n'Roll

E 23.12.2024 19:00
Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Christmas with the King of Rock’n’Roll

5-aastasena avastas Ben enda jaoks Elvis Presley ja koos vanusega kasvas ka tema armastus Kuninga vastu. 15-aastaseks saades hakkas Ben oma iidolit jäljendama, õppides Elvisele omast liikumist, käitumismaneere ja täiustades oma vokaali. Tema talent on viinud ta üle kogu maailma, sealhulgas Austraaliasse, Euroopasse ja Ameerikasse.

Ben on osalenud mitmetel võistlustel ja võitnud 5 tiitlit. 2018. aastal kroonis Elvis Presley Enterprises ta Gracelandi 2018. aasta Ultimate Elvis Tribute Artist Championiks. Tema teiste tiitlide hulka kuuluvad 2013. aastal Euroopa Tribute To Elvis võistluse esimene koht ning Tupelo Ultimate Elvis Contesti esimene rahvusvaheline võitja. Tolleaegne Tupelo linnapea andis talle üle ka ''linna võtme''.

Beni karjääri üks paljusid tipphetki on olnud esineda laval mitmel korral koos Elvise algupärase taustalauljate kollektiiviga The Sweet Inspirations. Tal oli samuti au mängida Elvist 2017. aasta filmis Bladerunner 2049, jagades ekraani koos Harrison Fordi ja Ryan Goslinguga.

Ben tuuritab nüüd terves maailmas, esinedes teatrites, areenidel ja muusikafestivalidel Elvis Presley'na ning demonstreerides oma võimet olla üks väheseid ETA-sid, kes suudavad edukalt kujutada kõiki Kuninga karjääri ajastuid.

Elvis Presley Enterprises'i ametlik tunnustus oli suur au ja tõestus, et kogu see raske töö, aeg ja pühendumus, mida Ben on oma karjäärile andnud, on vilja kandnud. Tema prioriteet on hoida Elvis Presley mälestust elavana alati kõige autentsemal ja austavamal moel.

Ben Thompson esineb Tallinnas ALEXELA kontserdisaalis koos instrumentaalgrupi Light Music Bandiga. Instrumentaalansambel on koos mänginud alates 2012. aastast ja loob vastupandamatu ning sobiva atmosfääri. Bänd on esinenud ka teiste muusikutega nagu näiteks Sheyla Bonnick, BONEY M, In-Grid, Toto Cutugno ja teised.

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht  
Christmas with the King of Rock'n'Roll E 23.12.2024 19:00 Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Üritus Christmas with the King of Rock'n'Roll
Kuupäev / Kell E 23.12.2024 19:00
Toimumiskoht Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Hinnainfo
Avaliku müügi algus 18.10 kell 17:00
Pileti nominaalhindadele lisandub agenditasu väärtuses 1.60 € - 3 €
 
18:00 Avatakse Kontserdimaja uksed ja kohvikud
19:00 Algab üritus. Vaheaeg 30 minutit
Hilinejaid saali ei lubata! Vabandame!
21:00 Orienteeruv lõpp


ÜRITUSTE LISAINFO
• Vanusepiirangut ei ole
• Kehtiv pilet peab olema igal külastajal, ka sülelapsel.
• Hilinejaid saali ei lubata!
• Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud
• Ratastoolis külastaja piletitellimus saata: info@piletilevi.ee
• I rõdu 1. ja 2. rea ning II rõdu 1. rea kohad on piiratud nähtavusega. Serval paikneb ohutuspiire
•Tellige kohvilaud ette: https://kontserdimaja.ee/telli-ette/

Ostes pileti, kohustun täitma toimumiskoha sisekorra eeskirju. Tutvu nendega siit.
Kõikide Alexela Kontserdimajas toimuvate sündmuste hinnad sisaldavad teenustasu 1.00€/ pilet, mis suunatakse ettevõtte keskkonnasäästlikusse arengusse.

Toimumiskoht
Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Estonia pst. 9 Tallinn Põhja-Eesti Eesti
Ürituse korraldaja
SIA MILENO
Dārzu str. 56A Jurmala LV-2008 Läti
maris.trankalis@gmail.com
reg.nr: 65736234
Üritus Christmas with the King of Rock'n'Roll
Kuupäev / Kell E 23.12.2024 19:00
Toimumiskoht Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Samas toimumiskohas
Osta pilet Original Enigma Voices (1.03 asendus) PopulaarnePopulaarneOriginal Enigma Voices (1.03 asendus) Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Osta pilet Apocalyptica ''Plays Metallica Vol.2 Tour 2024'' Apocalyptica ''Plays Metallica Vol.2 Tour 2024'' Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Osta pilet Rein Pakk ja Mikk Mägi ''Vanamehe muušikal'' PopulaarnePopulaarneRein Pakk ja Mikk Mägi ''Vanamehe muušikal'' Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Osta pilet Rein Pakk ja Mikk Mägi ''Vanamehe muušikal'' PopulaarnePopulaarneRein Pakk ja Mikk Mägi ''Vanamehe muušikal'' Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti