logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

6ARELYHUMAN - The Sassy Scene Tour

L 7.12.2024 19:00
Helitehas
39.90 - 51.50
Moodsa elektroonilise muusika tulevikutegija 6arelyhuman jõuab esmakordselt Tallinnasse, et kütta 7. detsembril kuumaks Helitehase lavalauad ja fännide südamed.
 
6arelyhumani nime taga on Texase osariigist Dallasest pärit muusik Toby Hamilton, kes on elektroonilise muusika skeenel kiirelt kõrgustesse lennanud. Oma Y2K emo ja elektrobiitide uuenduslik segu, mida ta ise nimetab sassyscene, on võitnud publiku südame kõikjal maailmas. Kui talt küsiti, millised on kolm sõna, millega võiks tema muusikat iseloomustada, ütles ta: “Originaalne, eksperimentaalne, omapärane.”
 
Artisti debüütsingel “Hands up!” on suisa sensatsiooniline - seda on Spotifys striimitud üle 100 miljoni korra ja saavutas Billboardi edetabelis kõrgele kohale. Ka tema hitt “GMFU” on tõusnud kiirelt armastatud biidiks. 6arelyhumani mõju muusikatööstusele ei saa kuidagi alahinnata.
 
 
Muusik oli esimene, kes valiti 2024. aasta Billboard Magazine'i digitaalsele kaanele ja see tõestas omakorda: tegemist on tõelise visionääriga. Rütmiliste biitide ja emotsionaalsete meloodiate julge kokteil toob esile 6arelyhumani saundi toore energia ja autentsuse. Aga asjalood pole alati nii kenad olnud. Kui temalt küsiti, mis on muusikuks olemise juures kõige raskem, tunnistas ta: “Kõige suurem väljakutse on oma muusikat armastada ka siis, kui teised seda ei tee. Millegipärast tähendab väikse skaala muusikuks olemine seda, et sa tõmbad ligi ka palju inimesi, kes sind ilma mingi põhjuseta vihkavad.”
 
6arelyhuman, kes on tuntud oma räige stiili ja julge eneseväljenduse poolest, ei ole mitte lihtsalt muusik, vaid siiski underground-skeene ikoon, kes on valmis tõusma ka peavoolu edetabelites aina kõrgematele kohtadele. 6arelyhuman on saanud inspiratsiooni 2000ndate alguse legendaarsetelt tegijatelt nagu Kesha, Skrillex ja Lady Gaga ning tema peagi välja tulevatest heliridadest leiame kindlasti mõjutusi ja vihjeid tuntud ja armastatud muusikutele, kuid seda muidugi 6arelyhumani unikaalses võtmes.
 
Ta on koostööd teinud näiteks Pixel Hoodi, Asteria ja Proziga. 6arelyhuman on elektroonilise muusika transformeerija ning selle žanri tänapäevane ainulaadne teerajaja.
 
Ära jäta kasutamata võimalust näha elektroonilise muusika tulevikku live'is 7. detsembril Tallinnas, Helitehases. Eelmüük Live Nationi kontserdiklubi liikmetele algab 5. juunil kell 10, avalik müük algab 6. juunil kell 10 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides.
Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
6ARELYHUMAN - The Sassy Scene Tour L 7.12.2024 19:00 Helitehas 39.90 - 51.50
Üritus 6ARELYHUMAN - The Sassy Scene Tour
Kuupäev / Kell L 7.12.2024 19:00
Toimumiskoht Helitehas
Hind 39.90 - 51.50
Hinnainfo
Eelmüük Live Nationi kontserdiklubi liikmetele algab 5. juunil kell 10, avalik müük algab 6. juunil kell 10 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides.
 
Early Bird 33.40 €
Regular Bird 38.40 €
Kallim hind ei sisalda lisaväärtusi
 
VIP uplift 50 €*
VIP pilet ei taga sissepääsu sündmusele. Sissepääsuks on vaja eraldi tavapiletit
Sisaldab endas:
Meet & Greet
Artistiga foto tegemise võimalus
Allkirjastatud plakat
 
AJAKAVA:
19:00 uksed

NB! Igal sisenejal peab olema kehtiv pilet.

Vanusepiirang 6 a. Alla 10-aastastel külastajatel on kuulmist kaitsvad kõrvaklapid rangelt soovituslikud
 
Erivajadusi, sealhulgas ratastooli- ja saatjapileteid puudutavate küsimustega palume kirjutada aadressil info@piletilevi.ee
Korraldaja koduleht: www.livenation.ee
 
Igasugused piletimängud, sealhulgas sotsiaalmeedia kanalites on ilma kontserdi korraldaja kirjaliku nõusolekuta rangelt keelatud.
Toimumiskoht
Helitehas
Madara 22A Eesti
Ürituse korraldaja
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
+372 615 0051/ info@livenation.ee
reg.nr: 10676276
Üritus 6ARELYHUMAN - The Sassy Scene Tour
Kuupäev / Kell L 7.12.2024 19:00
Toimumiskoht Helitehas
Hind 39.90 - 51.50
Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta pilet Bryan Adams - So Happy It Hurts Tour PopulaarnePopulaarneBryan Adams - So Happy It Hurts Tour Tartu Lauluväljak
Osta pilet Behemoth + erikülaline Testament - O Father O Satan O Svmmer Tour 2024 Behemoth + erikülaline Testament - O Father O Satan O Svmmer Tour 2024 Noblessneri Valukoda, Tallinn
Osta pilet THE HU - HISHIGTEN Europe Tour 2024 THE HU - HISHIGTEN Europe Tour 2024 Helitehas
Osta pilet Brit Floyd - P·U·L·S·E 2024 Tour Brit Floyd - P·U·L·S·E 2024 Tour Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti