logo
Vali periood
Otsi kaardilt
Menüü

Gongiõhtu: Pai sisemisele lapsele. Gongidel Tiina Karjatse

P 27.10.2024 19:00
Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
GONGIÕHTU ÜKS MAJAS - PAI SISEMISELE LAPSELE
 
27.10.2024 KELL 19.00-21.00, GONGIDEL TIINA KARJATSE

Meie isiksused koosnevad paljudest erinevatest energiatest - Sisemine Naine, Sisemine Mees, veel teisi osasid, aga ka Sisemine Laps. Need erinevad osad meis on kujunenud välja erinevates elusituatsioonides, elu erinevatel perioodidel ja ka eelmistes eludes. Selleks, et saaksid edukalt hakkama kõigi väljakutsetega oma elus, tuleks need erinevad osad lepitada ja tasakaalustada, et nad ei töötaks üksteisele vastu vaid teeksid koostööd. Üks viis seda teha, on rännakuga sisemaailma.
Sisemine laps on see osa meis, kes võib olla takerdunud minevikus kogetud tunnetesse. Täiskasvanuna võib juhtuda, et teatud elusituatsioonis, kus kogetakse sarnaseid tundeid, kaotatakse kontroll ja reageeritakse ülemäära valulikult, lapselikult.
Selle aspekti tervendamiseks võtame endale aega, et keskenduda oma sisemise lapsega kontakti loomisele, et välja selgitada, mis talle raskusi valmistab.
Millise elu oleme üles ehitanud lapsepõlvest pärit sõnumitele? Kuidas saaksime muuta endas lapsepõlvest pärit piiranguid? Kuidas tunda endas ära imelisus ja jumalikkus, jättes kõrvale kõik see, mida meile on öeldud.
Millised on negatiivsed uskumused meis, millest vabaneda?
Neile küsimustele läheme koos vastuseid leidma oma sisemisele rännakule.
Juhendatud rännak toimub kristallhelikausihelide saatel ning sellele järgnevad kogemust sügavamalt integreerida lubavad tervendavad ja sisemist rahu toovad gongihelid.

GONG on võimsa ja kõikehõlmava kõlaga püha pill, maailma üks vanimatest instrumentidest, mis aitab oma müstilise ja ülemhelide rikka kõlaga saavutada sügavat lõdvestumise seisundit. Hommikumaa filosoofia järgi aitavad GONGI orgaanilised helid vabaneda hirmudest ja teistest negatiivsetest emotsioonidest. Sukeldudes gongihelide ookeani, lahustuvad meid igapäevaelus painavad küsimused ja probleemid. GONGI helid tasakaalustavad organismi viies aju alfa – teeta tasanditele. See aitab aga kaasa loovuse suurenemisele ja mitmekordistab immuunsussüsteemi aktiivsust. Meie mõtted, tunded, emotsioonid, sõnad ja teod on samuti vibratsioon, mida kiirgame endast väljapoole. Läbi gongihelide saame oma vibratsiooni korrastada, muuta ja tasakaalustada.
Nii on väga levinud tagasiside gongimeditatsioonidelt ja -tseremooniatelt, et inimesed tunnevad end peale seda puhanuna, värskena, näevad probleemidele lahendusi, leiavad küsimustele vastuseid, kogevad sisemist rahu, rõõmu, õndsust, inspiratsiooni – ja loovusepuhanguid.

 

TOIMUMISE KOHT: Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
TOIMUMISE AEG: 27. oktoober 2024 kell 19.00-21.00, uksed avatakse kell 18.45
PILET: Piletilevi eelmüügist 25 eur. Kohapeal saab pileti soetada sularahas 30.-.
REGISTREERUMINE: registreerumine on vajalik, sest kohtade arv on piiratud. Koha saab broneerida soetades pileti Piletilevi lehel.
INFO: tiinakarjatse@hotmail.com

Matid, pleedid ja pehmed lambanahad on kohapeal olemas. Kaasa võta avatud meel ja soe süda

Oled südamest oodatud

Näita rohkemNäita vähem
Üritus Kuupäev / Kell Toimumiskoht Hind  
Gongiõhtu: Pai sisemisele lapsele. Gongidel Tiina Karjatse P 27.10.2024 19:00 Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn 26.60
Üritus Gongiõhtu: Pai sisemisele lapsele. Gongidel Tiina Karjatse
Kuupäev / Kell P 27.10.2024 19:00
Toimumiskoht Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
Hind 26.60
Hinnainfo
Pilet 25 €
Toimumiskoht
Üks Maja, Tallinn
Valdeku 66 Tallinn Eesti
Ürituse korraldaja
Väering OÜ
Mereranna tee 2-32 Haabneeme Harjumaa
tiinakarjatse@hotmail.com
reg.nr: 14189308
Üritus Gongiõhtu: Pai sisemisele lapsele. Gongidel Tiina Karjatse
Kuupäev / Kell P 27.10.2024 19:00
Toimumiskoht Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
Hind 26.60
Samas toimumiskohas
Osta pilet Kasvava kuu gong Kasvava kuu gong Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
Osta pilet Gongirännak 2/2: GONG JA KORD - õrnad helid Gongirännak 2/2: GONG JA KORD - õrnad helid Üks Maja, Valdeku 66, Tallinn
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti